mari kita mulakan dengan

ﺒﺴﻡﷲﺍﻠﺭﺤﻤﻥﺍﻠﺭﺤﻴﻡ

doaku
                                 ﺒﺴﻡﷲﺍﻠﺭﺤﻤﻥﺍﻠﺭﺤﻴﻡ
"ya Allah ya tuhanku, engkau bukakan lah pintu hatiku untuk kembali bertaubat kepadamu dengan taubat nasuha. engkau bukakan lah pintu hatiku seluas-luas pintu-pintu syurga. berilah kami petunjuk nur hidayah dan muliakan lah hambamu ini disisimu. sesungguhnya engkau maha pemberi taubat, amin ya rabal ala min"
" ya Allah ya tuhanku, engkau bantulah saudara ku di palastine, bantu lah mereka, engkau dengarlah segala rintihan mereka, sesungguhnya engkau maha mendengar. aku hamba mu yang  tidak sanggup lagi melihat tubuh yang tidak berdosa yang bergelimpang di bumi palastin. sesungguhnya musuhmu telah melampau. ya Allah ya tuhanku engkau hapuskan la semua musuhmu dan sekutunya. Ya Allah ya tuhanku, aku sudah tidak sanggup lagi melihat mereka tersiksa dengan ujian mu yang berat ini. kasihani lah mereka, kasihani lah mereka, kasihani lah mereka, amin ya rabbal ala min"
 marilah semua kita berdoa, mari kita berdoa, mari kita berdoa kepada mereka semua. sesungguhnya doa merupakan senjata yang paling agung dalam dunia ini. marilah wahai semua umat islam kita berdoa. berilah sokongan padu dengan mereka untuk mempertahankan negara mereka, MARILAH KITA SEMUA BERSATU WAHAI UMAT ISLAM!!!!!

JANGANLAH KAMU HANYA SEKADAR BERDOA SAHAJA, MARI KITA BERUSAHA UNTUK MEMBANTU MEREKA YANG DITINDAS  DI BUMI MEREKA SENDIRI...........